Artiestenbureau in Groningen nodig voor artiesten, band of drive in show?

Evenementenbureau Groningen Resp Showproductions is in Groningen als artiestenbureau ruim 22 jaar het bedrijf waar u terecht kunt om artiesten te boeken of een dj, band of drive in show. Met een landelijk samenwerkingsnetwerk in het populaire en alternatieve circuit kunnen wij snel inspringen op elke vraag.

Wij leveren onze dienstverlening rechtstreeks aan bedrijven maar ook aan collega bedrijven zoals horeca ondernemers of organisatoren. De programmering aan ons artiestenbureau in Groningen overdragengeeft rust. U heeft immers maar één aanspreekpunt, één contract en één verzamelnota! Neem een kijkje op onze website bij “agency“ en krijg meteen een indruk welke evenementen in Groningen door ons artiestenbureau zijn georganiseerd.

U vindt hier tevens een ruime selectie aan artiesten. En wilt u bekende Nederlandse en internationale artiesten, bands of dj’s boeken? Geen probleem. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten en u bent verzekerd van een goed eindresultaat. Met onze passie en servicegerichtheid maken wij uw evenement of drive in show tot een succes!

Artiestenbureau Groningen
Artiestenbureau Groningen

Ons artiestenbureau Groningen regelt uw artiesten, bands, dj’s of drive in shows

Voor een evenement, feest of beursstand in Groningen vindt u bij artiesten bureau Resp Showproductions de professionaliteit die u zoekt. Wij verzorgen de organisatie en productie van het gehele traject. Daarbij kunt u denken aan:

  • Vergunning aanvraag overheid
  • Naleving van riders (https://nl.wikipedia.org/wiki/Rider) en contracten
  • Programmering / muzikale invulling
  • Stagemanagement
  • Artiestenopvang en –begeleiding ter plaatse
  • Verhuurfaciliteiten
  • Logistieke planning
  • Opbouw en afbouw materieel
  • Crew of technici support

Uw feest of evenement verloopt zorgeloos met Resp Showproductions.

Artiestenbureau Groningen
Artiestenbureau Groningen

Interesse in boekingen artiesten, drive in shows en acts?

Bel voor boekingen van onze vele coverbands, Dj’s, artiesten en acts in de gehele regio Groningen. Bij Resp Showproductions weet u waar u aan toe bent. Bij personeel support zorgen wij voor de afdracht van sociale premies en loonbelasting zodat u achteraf geen onaangename verrassingen wacht.