Evenementenbureau in Groningen

Resp Showproductions heeft in Noord-Holland en Groningen 22 jaar ervaring als evenementenbureau. Met één aanspreekpunt, één contract en één verzamelnota boekt u artiesten, dj’s en bands zoals:

Evenementenbureau in Groningen
Evenementenbureau in Groningen

 

Op de website vindt u een volledig aanbod van artiesten die u rechtstreeks bij ons Resp evenementenbureau in Groningen kunt boeken. Ook het inhuren van een Classic (70/80/90 jaren) dj verzorgen wij graag in een drive in show.

Met een landelijk samenwerkingsnetwerk in het populaire en alternatieve circuit kunnen wij inspringen op elke vraag. Of het nu gaat om een beurs, personeelsfeest, klantendag, publieksevenement of ander entertainment in Groningen? Evenementenbureau Resp boekt de gewenste artiesten, bands of dj’s.

Met onze passie en service maken wij uw evenement of drive in show tot een succes! Wij zijn pas tevreden als u vindt dat onze dienstverlening voor herhaling vatbaar is!

Voor iedere artiest, band, drive in show of dj in Groningen: Evenementenbureau Resp

Voor een evenement, feest of beursstand in Groningen vindt u bij evenementenbureau Resp Showproductions de professionaliteit die u zoekt. Wij verzorgen de organisatie van de muzikale invulling of de organisatie van het gehele traject. Wij leveren op maat en onze service kunnen we uitbreiden met:

  • Vergunning aanvraag overheid
  • Stagemanagement
  • Artiestenopvang en –begeleiding
  • Verhuurfaciliteiten
  • Opbouw en afbouw materieel
  • Crew of technici support

Uw feest of evenement verloopt zorgeloos met Resp Showproductions.

Interesse in een boeking. Reserveer snel!

Bel voor reserveringen bij ons evenementenbureau van onze vele coverbands, Dj’s, artiesten en performances in de gehele regio Groningen. Bij Resp Showproductions wordt uw evenement gegarandeerd een groots spektakel!