Feest organiseren Groningen

In Groningen een feest organiseren?

Resp Showproductions in Groningen kan veel voor u betekenen bij het organiseren van een feest. Met ruim 22 jaar ervaring zijn wij in Groningen het vertrouwde adres voor het organiseren van een evenement of feest. Uw bedrijf kan bij ons drive in shows huren en daarnaast bands, acts en bekende artiesten uit Noord-Nederland boeken. Ook andere bekende Nederlanders en internationale artiesten, bands of dj’s boeken wij graag zonder extra kosten. Resp Showproductions heeft een groot netwerk in het populaire en alternatieve circuit.

Feest organiseren Groningen
Feest organiseren Groningen

 

Ook collega bedrijven en horeca ondernemers kunnen in drukke periode rekenen op onze ondersteuning. Wij staan in voor een uitstekende professionele programmering en organisatie van uw feest of evenement in Groningen of omgeving.

Laat het organiseren maar aan ons over en kijk op onze website en vraag naar de vele mogelijkheden.

Een professioneel feest organiseren in Groningen bij Resp Showproductions

De muzikale aankleding van uw personeelsfeest, evenement of feest is bij Resp Showproductions in goede handen. Wij zijn de professional in Groningen bij het organiseren van uw feest waarvoor u artiesten zoals bijvoorbeeld PuurNL (https://www.facebook.com/puurnlnederpop) , Sister Feelgood of Yesz! boekt. De organisatie gaat ver. Zo kunnen wij voor u het gehele traject uit handen nemen met:

  • Vergunning aanvraag
  • Muzikale programmering
  • Verhuurfaciliteiten
  • Crew / technici support
  • Logistieke planning
  • Opbouw en afbouw materieel met eigen buitenpodia in de maten 7,5 x 5 m, 5 x 5 m, of 5 x 3,7 m.

Boek vandaag nog artiesten, drive in shows en acts in Groningen

Bel voor al uw muzikale boekingen Resp Showproductions. Wij weten altijd de juiste invulling te geven om uw feest tot een succes te maken. Wij geven duidelijkheid en u heeft contact met één aanspreekpunt, ook bij personeel support.